Welkom bij Refurbphone

WAAROM KOPEN MET REFURBPHONE?

12 MAANDEN GARANTIE

Gemoedsrust? Bij Refurb Phone bieden we rechtstreeks via ons 12 maanden garantie op al onze producten. Alle nieuwe producten die door Refurb Phone worden verkocht, worden geleverd met fabrieksgarantie, tenzij anders aangegeven. De garantie dekt alle fabrieksfouten, met uitzondering van misbruik van het product (fysieke of vloeibare schade enz.).

REFURB TELEFOON PREMIUM GERENOVEERD GECERTIFICEERD

Op zoek naar een koopje? Al onze producten zijn gecertificeerd door ons team van kwaliteitscontrolespecialisten. De handsets, tablets zijn volledig gerenoveerd en verkeren in een onberispelijke staat. Zo goed als nieuw maar zonder prijskaartje. Geïnspecteerde handsets tegen spotprijzen! Gesteund door onze geld-terug-belofte. 100% restitutie als de handset defect blijkt te zijn. We doen ook producten in de zeer goede en gebruikte staat.

GRATIS LEVERING 

Snelle verzending (dezelfde dag of volgende werkdag). 90% van onze bestellingen worden dezelfde werkdag verzonden nadat de betaling is goedgekeurd. Zodra het product is verzonden, ontvangt u een e-mail met uw unieke trackingnummer en leveringsdetails. U ontvangt ook de gegevens van de vervoerder om uw bestelling te volgen en te traceren. 

14 DAGEN GELD TERUG GARANTIE 

Niet tevreden met het product of van gedachten veranderd?! U kunt het artikel binnen 14 dagen probleemloos naar ons terugsturen voor geld-terug-garantie. Houd er rekening mee dat het artikel in dezelfde staat moet zijn als het is ontvangen om in aanmerking te komen voor de geld-terug-garantie. 

KLANTREPARATIE

Wij weten dat elektronische artikelen soms defect kunnen raken en wij zijn ons bewust dat dit een ongemak voor u kan en daarom intentie wij alle reparaties binnen 3 werkdagen uit te voeren. Als het artikel niet binnen 3 werkdagen kan worden gerepareerd, zullen wij het apparaat vervangen. het product is bevestigd, verstrekken wij een testcertificaat om aan te tonen dat elk aspect van de telefoon is getest voordat het naar u wordt teruggestuurd. 

NSYS-HULPMIDDELEN 

Met NSYS Diagnostics kunnen we snel defecten opsporen op iOS en Android mobiele apparaten. Al onze slanke producten doorlopen de test via NYSY en vervolgens een handmatige test om er zeker van te zijn dat het product omvat zoals het hoort. 

OVER ONS

Refurb Phone is een detailhandelaar die gespecialiseerd is in refurbished elektronica. Refurb Phone is snel gegroeid tot een leider op zijn gebied met sterke klantenrelaties. Dit is te danken aan het feit dat wij effectieve kwaliteitsproducten leveren aan de klant tegen betaalbare prijzen. Wij hebben nu een van de grootste portfolio's van mobiele telefoons, verkocht door een enkel bedrijf in het hele Verenigd Koninkrijk. Vanaf 2013 heeft Refurb Phone haar aanwezigheid uitgebreid naar belangrijke Europese landen en verkopen nu elektronica via onze website www.refurb-phone.com en www.refurb-phone.fr. Ons succes Waarom zijn we succesvol geweest in wat we doen? Hoewel er veel andere bedrijven in ons vakgebied zijn, kan geen enkel bedrijf zich meten met de verscheidenheid aan refurbished telefoons die wij verkopen. Wij bieden alle klanten een oplossing als het gaat om hun mobiele telefoon/tablet/game consoles en laptop eisen, of ze nu op zoek zijn naar de nieuwste mobiele telefoons of telefoons die dateren uit het begin van de eeuw. Onze klantenservice is ongeëvenaard. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, online chat of door ons te bellen. Dit is niet iets wat veel andere bedrijven bieden. We zijn voortdurend bezig met het upgraden van onze website en besteden veel investeringen om alle benodigde verbeteringswerkzaamheden uit te voeren, of het nu gaat om een koopproces of een retourproces. Refurb Phone is een handelsnaam voor Ezy-Gadgets (EU) B.V, Company Reg: 82072582, BTW-nummer: NL862325912B01.

Producten Die We Verkopen

Pellentesque id sem in nisl malesuada rhoncus

JOHN DOE

MOBIELE

LILY MAYMAC

TABLETS

JEREMY ROHMER

SLIMME HORLOGES

JOURDAN MILLER

LAPTOPS

Happy Customers
1000+
Tech Sold
500000+
icon

ABOUT REFURB PHONE

Refurb Phone is een detailhandelaar die gespecialiseerd is in refurbished elektronica. Refurb Phone is snel gegroeid tot een leider op zijn gebied met sterke klantenrelaties. Dit is te danken aan het feit dat wij effectieve kwaliteitsproducten leveren aan de klant tegen betaalbare prijzen. Wij hebben nu een van de grootste portfolio's van mobiele telefoons, verkocht door een enkel bedrijf in het hele Verenigd Koninkrijk. Vanaf 2013 heeft Refurb Phone haar aanwezigheid uitgebreid naar belangrijke Europese landen en verkopen nu elektronica via onze website www.refurb-phone.com en www.refurb-phone.fr.