Accounts en wachtwoorden

Uw account bevat uw leverings- en factureringsgegevens, eventuele boodschappenlijstjes die u hebt aangemaakt en een overzicht van uw bestellingen. U hebt uw e-mailadres en wachtwoord nodig om uw persoonlijke gegevens in te zien of te bewerken. Wij slaan uw creditcardgegevens niet op onze website op.

Als u een nieuwe klant bent, kunt u een account aanmaken door naar de pagina Mijn account te gaan.

Als u uw wachtwoord niet meer weet, gaat u naar de aanmeldingspagina van Mijn account en klikt u op 'Wachtwoord vergeten' of klikt u op de link in het menu Account aan de rechterkant. Wanneer u daarom wordt gevraagd, voert u uw e-mailadres in en wordt er automatisch een nieuw wachtwoord naar u gemaild. Om veiligheidsredenen kan ons klantenserviceteam uw wachtwoord niet zien en het dus ook niet voor u bevestigen.

Wees uiterst voorzichtig wanneer u onze website of een andere e-commerce site bezoekt en, in het bijzonder, zorg ervoor dat niemand in staat is om uw wachtwoord te verkrijgen (als u er een gebruikt). Zodra u uw aankoop heeft voltooid en om er zeker van te zijn dat alle vertrouwelijke informatie is verwijderd, raden wij u aan alle browsers te sluiten.

Beveiliging op de website

Bij Refurb Phone is het onze prioriteit ervoor te zorgen dat de persoonlijke informatie die nodig is om uw bestelling te verwerken wordt veiliggesteld en de veiligheid van uw persoonlijke gegevens staat centraal in ons bedrijf. We zijn erg trots op de veiligheidsmaatregelen die we hebben genomen om uw informatie en transacties te beschermen.

Beveiliging van betalingen en kredietkaarten

Refurb Phone maakt gebruik van Shopify Payments/Klarna/Paypal/Apple Pay/Google Pay/Shop Pay voor de verstrekking van Credit Card en Debet Card betalingsfaciliteiten via hun Checkout online betalingsservice. Naast het verstrekken van u met een zeer handige manier van het maken van betaling, het geeft je ook gemoedsrust over de veiligheid van uw kaartbetalingen:

 

  • Uw kaartinformatie/Inloggegevens worden alleen ingevoerd op de pagina's die SSL gecertificeerd zijn. U weet wanneer een pagina SSL gecertificeerd is wanneer er een hangslot pictogram verschijnt in de URL-link.
  • Uw aankoopinformatie wordt tijdens de overdracht gecodeerd met de industriestandaard SSL (secure socket layer) technologie.
  • De betalingsdienstaanbieder beschermt uw financiële informatie met toonaangevende veiligheids- en fraudepreventiesystemen.
  • Op geen enkel moment zal een Refurb Phone medewerker toegang hebben tot uw credit/debit card gegevens.