Terugbetalingen 

Als onderdeel van de regelgeving inzake verkoop op afstand hebt u recht op terugbetaling, zelfs als er niets mis is met de ontvangen goederen. U hebt 14 kalenderdagen de tijd om uw bestelling te annuleren. Deze annuleringstermijn van twee weken gaat in op de dag dat u uw pakket heeft ontvangen. U heeft dan nog 14 dagen om de goederen aan ons terug te sturen. Dit geldt voor alle klanten in de Europese Economische Ruimte (EER).

De goederen moeten naar ons worden teruggestuurd in dezelfde staat als ontvangen en mogen niet beschadigd zijn.

Indien een product beschadigd is ontvangen dan dient dit binnen 24 uur na ontvangst aan ons te worden gerapporteerd. U kunt contact met ons opnemen via de methoden op de contact pagina. Het niet melden van het beschadigde apparaat zal resulteren in administratiekosten of een afwijzing van het apparaat, naar goeddunken van het bedrijf.

Als er schade is, waaronder een van de onderstaande, zullen we helemaal geen terugbetaling doen of kunnen we u vragen om een administratievergoeding te betalen, die afhankelijk is van de ernst van de schade, voordat de terugbetaling kan worden gedaan. Het bedrag van de administratiekosten is gebaseerd op de kosten die nodig zijn om het apparaat terug te brengen naar een werkend Premium gereviseerd apparaat.

Er wordt geen restitutie verleend als de goederen worden geretourneerd met een van de volgende of vergelijkbare beschadigingen: 

Als Nieuw producten 

 • Aanzienlijke vlekken en krassen op het scherm, zijkant en achterkant
 • Barsten/deuken
 • Waterschade (Opgeknapt item zijn niet waterdicht waterbestendig)
 • Ontbrekende onderdelen

Zeer Goed producten

 • Aanzienlijke vlekken en krassen op het scherm, zijkant en achterkant
 • Barsten/deuken
 • Waterschade
 • Ontbrekende onderdelen

  Gebruikte producten 

  • Aanzienlijke vlekken en krassen op het scherm, zijkant en achterkant
  • Barsten/deuken
  • Waterschade
  • Ontbrekende onderdelen

   Reparatie/vervanging

   Al onze mobiele telefoons en tablets worden geleverd met 12 maanden garantie tenzij anders vermeld. De garantieperiode gaat in op de dag dat u de goederen ontvangt. Wij zullen aanbieden om uw bestelling te repareren of te vervangen indien de bestelde goederen een defect ontwikkelen gedurende deze periode. Wij zullen altijd eerst proberen de goederen te repareren en zullen alleen een vervanging aanbieden als wij niet in staat zijn om het item in kwestie te repareren.

   Hoelang duurt het om mijn terugbetaling te verwerken?

   Vanaf de datum van uw retourzending kan het doorgaans tot 5 werkdagen duren (weekenden en feestdagen niet meegerekend) voordat uw pakket bij ons magazijn wordt afgeleverd en verwerkt.

   Na ontvangst van uw retourzending is de volgende stap voor ons om de artikelen te controleren. Zodra onze controles zijn voltooid, zullen we de terugbetaling doen. Houd er rekening mee dat we binnen 7 dagen na ontvangst van uw geretourneerde artikel(en) een terugbetaling zullen doen. Zodra de restitutie is uitgegeven, zou het geld binnen 3-5 werkdagen op uw bankafschrift moeten verschijnen (hoe lang is afhankelijk van de verstrekker van uw bankkaart).

   We houden je op de hoogte en sturen je een e-mail zodra je pakket in ons magazijn is aangekomen, en nogmaals wanneer we je restitutie hebben verwerkt.

   Hoelang duurt het om mijn reparatie te verwerken?

   Meestal duurt het tot 5 werkdagen (exclusief weekends en feestdagen) vanaf de datum van uw retourzending voor uw pakket terug naar ons magazijn wordt gebracht en verwerkt.

   Na ontvangst van uw reparatie is de volgende stap voor ons om het item/de items te controleren. Zodra onze controles zijn voltooid, gaan we verder met de reparatieprocedure.

   We houden je op de hoogte en sturen je een e-mail zodra je pakje terug is in ons magazijn, en nogmaals wanneer we je reparatie hebben verwerkt.

   Hoe retourneer ik mijn artikel?

   Als u goederen wilt retourneren, gebruik dan het formulier in de onderstaande link om ons daarvan op de hoogte te stellen

   sales@refurbphone.eu

   Wij sturen u dan per e-mail een RMA-nummer (Returns Merchandise Authorisation) dat duidelijk op de buitenkant van het retourpakket moet worden vermeld. Houd er rekening mee dat retourzendingen alleen kunnen worden verwerkt als ze vergezeld gaan van een officieel RMA-nummer.

   Als u meer informatie wilt met betrekking tot retourzendingen en reparaties, neem dan contact op met Refurb Phone op +31644047530 of stuur ons een e-mail op sales@refurbphone.eu