Onze belofte/Kwaliteitshandvest 

We weten dat het ontmoedigend kan zijn om een beslissing te nemen bij het kopen van een product online. Maar wij bij Refurb Phone hebben onszelf de taak opgelegd om u niet alleen een geweldig product te leveren, maar u ook te voorzien van een uitzonderlijke after-sales service die niet alleen vertrouwen zal creëren tussen u en Refurb Phone, maar u ook een verlangen zal geven om alleen refurbished items te kopen voor al uw tech-behoeften, of u nu bij ons koopt of bij een andere leverancier.

Vergeet niet dat het kopen van Refurb technologie u niet alleen geld zal besparen, maar ook ons milieu zal behoeden voor onnodig afval. 

 

Dus wat zijn onze beloften aan u 

Uitstekende producten 

Al onze producten worden grondig getest met de nieuwste technologie. Met behulp van NSYS diagnostische software om elk product te testen kunnen we ervoor zorgen dat elke telefoon die ons pand verlaat wordt verzonden naar de hoogste normen. Wij doen geen toegevingen op onze kwaliteit!

Kwaliteitsgarantie 

Wij zijn geen website die meerdere verkopers aanbieden die hetzelfde product verkopen. Wij zijn Refurb Phone, en wij hebben slechts één standaard voor onze producten, namelijk onze uitzonderlijk hoge normen. Ongeacht de kwaliteit die u koopt kunt u er zeker van zijn dat het product het beste zal zijn. Wij zijn zo zeker van onze producten dat wij beloven dat als u een defect apparaat van ons krijgt in twee afzonderlijke gevallen (na de eerste reparatie) dat wij het apparaat zullen vervangen/upgraden of terugbetalen. 

 

Wat beloven we nog meer? Wel, wij willen dat u zich even comfortabel voelt bij het kopen van Refurbished apparaten als bij het kopen van nieuwe apparaten, daarom bieden wij bovenop onze kwaliteitsgarantie 

 • 14 dagen gemoedsrust
 • 12 maanden garantie
 • Gratis levering de volgende dag

  Klantenservice 

  Wij weten dat u soms gewoon met iemand wilt spreken en niet te maken wilt krijgen met geautomatiseerde antwoorden. Daarom bieden wij bij Refurb Phone klantenservice ondersteuning via

  • Telefoon ma - vr 10 - 18 uur (+31644047530)
  • Online chat
  • E-mail ondersteuning (sales@refurbphone.eu)

  Bovendien kunt u, als u in de buurt van onze kantoren bent, tijdens kantooruren binnenlopen om het product te kopen of te bekijken. 

   

  Herstellingen

  Helaas kunnen technische apparaten defect raken. Dit kan te wijten zijn aan algemeen gebruik, of het kan gewoon gebeuren dat uw product defect raakt. Vrees niet!

  Als dit gebeurt, zorgen wij ervoor dat we uw telefoon repareren en binnen 3-5 werkdagen naar u terugsturen. Als we het toestel niet kunnen repareren, ruilen we het gewoon om.  Dit zijn onze beloften aan onze klanten. Wij willen ervoor zorgen dat we nummer één zijn in wat we doen en als gevolg daarvan kunnen we een kwaliteitshandvest aanbieden om ervoor te zorgen dat u het volste vertrouwen heeft in Refurb Phone.